Soma Olay Gazetesi
bursa escort bayanbursa escort bayanbeylikdüzü escortbursa escortistanbul escortistanbul escortmersin escort bayanescort kayseriescort bayan bursakocaeli escortsakarya escorteskişehir escortatasehir escort bayanporno izleporno izleporno izleporno izleporno izlebahis siteleriescort kayserikayseri escortbursa escort

Kahiye nasıl yapılır?

Kahiye nasıl yapılır?
Bu haber 30 Haziran 2013 - 14:37 'de eklendi ve 15 kez görüntülendi.

Malzemeler: 1 kilo tuzsuz beyaz peynir Hamuru için: 3 su bardağı un 2 bardak su ½  çay kaşığı tuz Şerbeti için: 3 su bardağı şeker 3 bardak su ½  adet limon Yapılışı: Üç su bardağı un, iki bardak su ve  yarım kaşık tuz karıştırlarak hazırlanan hamur kıvamını bulana kadar yoğrulur.1  kilo tuzsuz peynir çatalla ezilir. Hamur bezelere bölünür ve un serpilerek  açılır. Şerbet için üçer bardağı şeker ve su kaynatılır üzerine limon sıkılır.  Açılan yufkaların üzerine ezilen peynir koyulur. Yufka zarf şeklinde kapatılıp, kenarlarına açılmaması için bastırılır. Gözleme gibi hazırlanan kahiyeler yağda  çevirelerek kızartılır ve üzerine hazırlanan şerbet dökülür. Kahiye  sunuma hazırdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
bursa escort bayanbursa escort bayanbeylikdüzü escortbursa escortistanbul escortistanbul escortmersin escort bayanescort kayseriescort bayan bursakocaeli escortsakarya escorteskişehir escortatasehir escort bayanporno izleporno izleporno izleporno izleporno izlebahis siteleriescort kayserikayseri escortbursa escort
ankara escort