Soma Olay Gazetesi

Tarçın yiyeceklerin yağa dönüşümünü azaltıyor

Tarçın yiyeceklerin yağa dönüşümünü azaltıyor
Bu haber 05 Mart 2013 - 9:42 'de eklendi ve 3 kez görüntülendi.

Beslenme uzmanları, tüketilen tarçının daha farklı faydaları olduğunu da söylüyor. Tarçın geleneksel olarak diş ağrısı tedavisinde ve ağız kokusu giderici olarak da kullanılıyor. Tarçının, tüketilen yiyeceklerin yağa dönüşümünü azalttığını söyleyen uzmanlar, ‘Tarçını tek başına tüketmek biraz zor olabilir, günlük tüketmeniz gereken süt veya yoğurt içerisine katarak daha rahat tüketebilirsiniz’ diyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
bursa escort bayanbursa escort bayanbeylikdüzü escortbursa escortistanbul escortistanbul escortmersin escort bayanescort kayseriescort bayan bursakocaeli escortsakarya escorteskişehir escortatasehir escort bayanporno izleporno izleporno izleporno izleporno izlebahis siteleriescort kayserikayseri escortbursa escort
Maltepe Escortalanya Escortkartal Escortistanbul escortmanavgat Escort