Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Asansör olmadığı için yıllardır engelli ve yaşlıların çıkamadığı Soma hükümet konağında yine enterasan bir durum yaşandı. Soma Bir
Damla Ol Engelliler Derneği yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Can’a Hükümet Konağı önünde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Soma Bir Damla Ol Engelliler Derneği İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Can’ı ziyaret etti. Engelliler Derneği Yönetimi Hükümet Konağında asansör olmaması nedeni ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Can’ın odasına çıkamadı. Bunu yerine Can, Hükümet Konağı önüne ineren Bir Damla Ol Engelliler Derneği yönetimi ile bir araya geldi.
Dernek Başkanı Mustafa Çakmak ‘Bugün Soma İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sn. Halil Can’a dernek olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Soma’da engellileri daha iyi anlatabilmek amacıyla okullarımızda sınıfları gezerek, hayat hikayelerimizi anlatarak, engellilerin yaşamlarını, sorunlarını anlatmak istediğimizi söyledik. Müdürümüz bize bu konuda destek vereceğini söyledi kendisine çok teşekkür ederiz.
Ama maalesef müdürümüzü makamında ziyaret edemedik çünkü Kaymakamlık binamız biz engellilere uygun değil. Bizde herkes gibi makamında ziyaret etmek istiyoruz. Biz müdürümüze yanımıza kadar geldiği için ve bizlere destek verdiği için çok teşekkür ediyoruz’dedi.