Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Usta yazar Fatih Kaplan’ın kaleminden çıkan, ünlü yönetmen Mustafa Şahbaz’ın yönetmenliğini üstlendiği ve ünlü oyuncu Onur Gökmen’in göz dolduran performansıyla yeni sezon da Glow Medya organizasyonu ile Avrupa ve Türkiye turnesinde olacak… Genç oyuncu Onur Gökmen Kırkağaç Medya ailesine konuştu: Dizi reklam ve filmlerin yanı sıra tiyatro oyunu ile sık sık karşınız da olmak beni gerçek den heyecanlandırıyor. Usta yönetmen Mustafa Şahbaz ile çalışmaktan öncelikle çok mutluyum. Böylesine keyifli bir senaryoyu benim oynamamı istemesi ayrıca gurur verici, henüz okyanus da bir mercan tanesiyim ve böylesine bir yönetmenin okyanusuna dalmak… Tarifi mümkün değil… Oyun hakkında konuşmam gerekirse: “Bir Şizofrenin Aşkı” aslında insanı insana insanca insanla anlatan bir oyundur.
İnsanlar arasında yaşanan çatışmaları anlaşmazlıkları bir tiyatro oyunu ile yaşatmak ve aynı zaman da güldürmek ve yine güldürürken de düşündürmesini sağlayan bir oyundur.
Aslın da her insan bir şizofreni adayıdır yalnızca bunu dışa vurmadıkları gizli kalabilmelerini sağladıkları için sayıları bu kadar azdır.
Bu oyun da eğlenirken ve yanı sıra hüzünlenirken bizi izlemeye gelenler şunu öğreneceklerdir, sonucu ne olursa olsun gerçekleri tüm çıplaklığıyla karşısındakine aksettirmeyi öğrenecekler.
Söyleyemediklerimiz ve aklımızın bir köşesinde tepinen onlarca yalanı biriktirip ve farkında olmadan kendi içerisinde büyüttüğü koca bir yalanı doğurup karşısında saatlerini harcıyor, oysaki Bir Şizofrenin Aşkında nasıl içimizde ki yalanı derdi kederi ve keşkeleri yok edeceğimizin formüllerini size anlatıyor.
İnteraktif bir komedi ve dram oyunu, sürekli seyircilerle temas halinde olduğumuz onların içerisinde bir yerlerde bulunduğumuz bir oyun.
Son olarak söylemem gerekirse:
Glow Medya organizasyonuna çok teşekkür ediyorum.
Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan daima yanımız da destek çıkan Kırkağaç Medya ailesine ve sahibi olan Erdinç Alkan beye çok teşekkür ediyorum.” dedi.