Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

TFF Kadınlar 1.Lig ikinci hafta maçında Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, konuk ettiği Konya İdmanyurduspor’u 1-0 mağlup etti, liderliğini sürdürdü.
Sezonun ilk haftasında Samsun Yabancılar Pazarı Spor Kulübünü deplasmanda Prıncess Owusu, Meltem Uygeç ve Elif Çetin‘in golleriyle 3-0 mağlup eden Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, ikinci hafta sahasında ağırladığı Konya temsilcisi İdmanyurdu’nu 45+5.dakikada Prıncess Owusu‘nun attığı golle 1-0 mağlup etti.
Bayanlarımız, Liderliğini Sürdürdü
Konya İdmanyurduspor galibiyeti ile altı puana ulaşan Zaferspor, ikinci hafta sonunda liderliğini sürdürdü. Üçüncü haftayı bay geçecek olan takımımız dördüncü hafta İstanbul deplasmanında Dudulluspor’un konuğu olacak. 1-0’lık Konya İdmanyurduspor galibiyeti ile liderliğini sürdüren Soma Zaferspor’da keyifler yerinde. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Zaferspor Sportif Direktörü Ayla Yılmaz önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. “2’de 2 yaptığımız için çok mutluyuz.” diyen Yılmaz, ‘’Bu sonuçları almak için uzun zamandır çaba sarf ediyoruz. İyi bir ekibimiz var, sonuçlardan daha önemli olan şey iyi oyun oynamak ve gençlerimize fırsat vermek. Genç sporcularımızın gelişimleri bizi sonuçlardan daha çok mutlu ediyor. Teknik heyetimize ve kızlarımıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.