İYİ PARTİ BAŞKANLIK DİVANINDA MANİSA DAMGASI

İYİ PARTİ BAŞKANLIK DİVANINDA MANİSA DAMGASI
Yayınlama: 21.01.2026
14
A+
A-

İYİ Parti’nin yeni dönem Başkanlık Divanı açıklandı. Yapılan görevlendirmelerle Manisa Milletvekili Şenol Sunat, Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilirken; Dr. Cenk Özatıcı ise Milli Güvenlik ve Göç Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı.
Manisa’yı parti yönetiminin en üst kademesinde temsil edecek iki ismin, ülkenin en kritik politika alanlarında görevlendirilmesi kentte ve teşkilatlarda büyük memnuniyet yarattı. Eğitimden milli güvenliğe, göç politikalarından stratejik planlamaya kadar geniş bir alanda söz sahibi olacak Sunat ve Özatıcı’nın, İYİ Parti’nin yeni dönem vizyonuna güçlü katkı sunması bekleniyor.
Parti kulislerinde, bu görevlendirmelerin Manisa adına önemli bir kazanım olduğu ve kentin siyaset sahnesindeki ağırlığını bir kez daha ortaya koyduğu ifade ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.