AK Kadrolar Kırsalda

AK Kadrolar Kırsalda
Yayınlama: 08.12.2023
62
A+
A-

AK Parti Soma İlçe Teşkilatı, Kırsal Mahallelerde Vatandaşlarla Buluşuyor

AK Parti Soma İlçe Başkanı Av. Egemen Bülent Türkmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da direktifleri doğrultusunda, kırsal kesimde vatandaşlarla buluşma ziyaretlerine başladıklarını belirtti.

Türkmen, “Tüm kırsalda mevcut mahalle temsilcilerimiz ve köy muhtarlarımız ile diyalog içerisindeyiz. Ancak gönüllere dokunmak ve vatandaşlarımızla hasbihal olmak adına yeni oluşturduğumuz yönetimimiz ile birlikte tüm kırsal alanda ve merkezde vatandaşlarımızla buluşmalarımız olacaktır.” dedi.

Türkmen, “Diyalog ile gönül bağımız güçlendirerek, Mahallelerimizde yerinde gördüğümüz eksiklikler not edilecek ve talepler değerlendirilerek, yaşanacak bir Soma inşası için hep birlikte daima ileri, hep ileri sloganı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu hafta Yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızdan oluşan gruplarımız ile Dualar, Akçavlu, Sevişler, Kumköy, Çerkezhamidiye, Karaçam, Hatunköy ve Beyce mahallelerimizde muhtarlarımız ve mahalle sakinleri ile buluşma sağladık. Taleplerini aldık, dertleri ile dertlendik. Bu gün başlayan kırsal ziyaretlerimiz peyderpey devam edecek ve gönülleri kazanmaya çalışacağız. Hep birlikte Büyük Türkiye olmayı başaracağız.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretler hakkında yorumlar

AK Parti Soma İlçe Teşkilatı’nın kırsal mahallelerde başlattığı ziyaretler, parti ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmek ve talepleri yerinde dinlemek açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Ziyaretler, vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dile getirmeleri için bir fırsat sunuyor. Bu sayede, parti, politikalarını ve çalışmalarını vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirebilir.

Ziyaretlerin, AK Parti’nin kırsal kesimde desteğini artırmaya da yardımcı olması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.