Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Sezer, 27. Dönem Milletvekili TBMM Üyesi Av. Mehmet Ali Özkan, Başkan
yardımcıları Adnan Tekin, Ali Orhan ve Davut Gülcü ile birlikte Maden işletmelerini ziyaret etti.
AK Parti Soma İlçe Yönetiminden yapılan açıklamada “İlçemize İstihdam ve ülkemize katma değer sağlayan İMBAT A.Ş ve Şirket CEO ‘su İş İnsanı Gökalp Büyükyıldız’ı ziyaret ettik. Gelecekteki Soma, Madencilik ve Enerji sektöründeki gelişmeler hakkında önemli konuları değerlendirdiğimiz ziyarette bizleri ağırlayan Büyükyıldız’a nezaketi ve Misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.
Daha sonra ise önceki dönem Soma Belediyesi Meclis üyemiz Maden Mühendisi Tamer Ergün ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile İlçemize istihdam ve ülkemize katma değer sağlayan KOLİN Açıkocaklar İşletme Müdürü sayın Bilal Kul’u ziyaret ettik. Madencilik Faaliyetleri hakkında bizleri bilgilendiren ve misafir eden Açıkocak İşletme Müdürü Sayın Kul’a misafirperverlikleri ve nezaketinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Ak Parti Soma ilçe Başkanımız Ali Sezer, 27.Dönem Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile İlçemize istihdam ve ülkemize katma değer sağlayan Fernas Madenciliği ve İşletme Müdürü Serkan Güncü’yü ziyaret ettik. Madencilik Faaliyetleri hakkında bizleri bilgilendiren ve misafir eden Güncü’ye teşekkür ediyoruz” denildi.
