Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Soma’nın Avdan Mahallesi’nde geleneksel iftar programı düzenlendi. Avdan İlkokulu, Avdan Ortaokulu ve Avdan İmam Hatip Ortaokulu’nun öğrencileri, öğretmenleri ve aileleri iftar sofrasında bir araya geldi.

Programa, Soma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Kazak ve Adem Dağcı da katıldı. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen buluşmada, öğrenciler ve öğretmenler samimi bir ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
Avdan Ortaokulu Müdürü Ömer Açıkyürek, iftar programının eğitim camiası için büyük bir anlam taşıdığını belirterek, “Bu güzel buluşma, eğitim ailemizin kaynaşmasını sağladı. Aynı sofrada buluşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdi. Katılım gösteren tüm öğrenci, öğretmen ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.
İftarın ardından yapılan dualarla program devam etti. Öğrenciler için düzenlenen çeşitli etkinlikler, geceye neşe kattı.
