CHP Soma’dan Yerel Basına Anlamlı 10 Ocak Buluşması

CHP Soma’dan Yerel Basına Anlamlı 10 Ocak Buluşması
Yayınlama: 13.01.2026
18
A+
A-

CHP Soma İlçe Örgütü’nden Basın Mensuplarına 10 Ocak Kahvaltısı

Cumhuriyet Halk Partisi Soma İlçe Örgütü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Soma’da görev yapan yerel basın mensuplarını parti binasında düzenlenen kahvaltı programında ağırladı.

Programa CHP Soma İlçe Yönetimi’nin yanı sıra Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri de katıldı. Kahvaltıya CHP Soma İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, Kadın Kolları Başkan Vekili Tuba Büyükyıldız, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Alp Yıldız ve partililer iştirak etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, CHP Soma İlçe Örgütü’nün yerelde yürüttüğü çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Programda konuşan CHP Soma İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, gazetecilik mesleğinin büyük bir sorumluluk taşıdığını vurgulayarak, basının toplum için vazgeçilmez bir görev üstlendiğini ifade etti. Elbinsoy, “Doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla görev yapan basın mensuplarımız, bizlere anında ve güvenilir bilgi ulaştırıyor. Ülkemizin zor süreçlerden geçtiği bu günlerde doğru habere ulaşmamızda basının rolü çok büyük. Tarafsız ve ilkeli gazetecilik yapan tüm basın emekçilerinin her zaman yanındayız. Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.