“İnce” Mitinginde Bayrak Krizi…

“İnce” Mitinginde Bayrak Krizi…
Yayınlama: 14.05.2018
28
A+
A-

“İnce” Mitinginde Bayrak Krizi…

24 Haziranda gerçekleşecek olan genel seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce geçtiğimiz hafta sonu Soma’da yaşanan Maden faciasının 4.yıl dönümüne katılarak halka seslendi.
Acılı maden şehidi aileleri ile birlikte ELİ İşletme Müdürlüğü önünde toplanan guruplarla birlikte Soma Köylü garajındaki miting alanına yürüyen İnce,guruplar içerisinde CHP’yi anımsatan bayraklardan ziyade isimleri terör örgütlerine yakınlıkları ile bilinen gurupların bayrak ve flamalarının gölgesinde miting alanına yürüdü.

Soma’da yaşayan madenci yakınları, diğer siyasi ve sivil toplum örgütlerinin tepkisine neden olan görüntüler nedeniyle kısa süreli kaos yaşandı. Miting alanında CHP’yi temsil eden bayrakların azlığı ise gözlerden kaçmadı. Bu tablo Soma halkı tarafından yadırganarak tepkilere neden oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.