Kaynakçılık kursu için son günler

Kaynakçılık kursu için son günler
Yayınlama: 26.07.2017
7
A+
A-

Kaynakçılık kursu için son günler
Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kaynakçılık kursları başlıyor. Yoğun başvurunun olduğu programlara için kayıtların sona ermek üzere olduğu bildirildi.
Endüstri Meslek Lisesi yetkilileri, ilçemiz vatandaşlarının ekonomik sıkıntı çekerek ilçe dışından aldıkları bu eğitimleri Soma’da Soma Endüstri Meslek Lisesi vermeye devam ediyor.
Elektrik Ark Kaynağı Kursu tamamlandı ve başvuru yapıp bekleyen vatandaşlara tekrar Ark Kaynağı kursu başlayacak. Yoğun ilgi gördüğü için hala kayıtları devam ediyor. Önceki kurs açılışında bu kursun açılmasını çok beklediklerini ve kurs sonunda alacakları belgelenin kendileri için kariyer açısından çok önemli olduğunu söylediler. Ayrıca kursiyerler bu belgeyi alabilmek için beraberinde çalıştıkları arkadaşlarının Manisa ve İzmir gibi yerlere her hafta gidip geldiklerini bir sürü emek harcadıklarını gördüğünü, Böyle bir kursun Endüstri Meslek Lisemizde açılmasının biz Somalılara büyük bir hizmet olduğunu ve bunda da emeği geçen okul müdürüne duyarlılığından dolayı çok teşekkür ettiklerini belirttiler.
Okul Aile Birliği Başkanı Sami Yörük; Elektrik Kaynak kursumuz yıl boyunca devam etti ve başlayacak olan diğer kurslarında başvurularını almaya devam ediyoruz. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bu kurslarda kursiyerler tam olarak yetiştirilerek piyasaya eleman olarak çalışmaktalar.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.