Kızılay’dan Yardım Paketi

Kızılay’dan Yardım Paketi
Yayınlama: 17.05.2019
33
A+
A-

Kızılay Derneği Soma  Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak paketi yardımı yapıyor.

Kızılay Soma Şube Başkanı Aziz Günal, erzak paketlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine verildiğini belirterek, “Kızılay Soma Şube Başkanlığı olarak her yıl  düzenlediğimiz erzak yardım kampanyası bu yıl da devam ediyor. Vatandaşlarımızın Kızılay Şubemize yaptığı erzak bağışlarını gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyoruz. Bu konuda Kızılay Soma  Şubesi  kadın ve gençlik kolları olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Özellikle bu güzel günlerde yardımları ve destekleri ile kızlayın yanında duran Hayır sever vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Çünkü onlar yaptıkları destekler ile bizlerin daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmamızı sağlıyorlar” dedi.

GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan erzak paketi yardımlarının dağıtımında kendilerine mahalle muhtarlarının da yardımcı olduğunu belirten Başkan Günal, “Mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarda mahallelerde gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşları belirleyerek erzak paketlerini kendilerine teslim ediyoruz. Kızılay Soma  Şubesi olarak yardımdan gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanmasını amaçlıyoruz” diye konuştu.

YARDIMLARA DEVAM EDECEĞİZ

Kızılay Soma Şube Başkanı Aziz Günal; “Genel merkezimizden temin edilen gıda paketlerini ve diğer malzemelerini ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek, adil bir şekilde dağıtıyoruz. Kısa zamanda birçok yoksul aileye ulaştık, önümüzdeki dönemlerde de ilçemizde yoksul vatandaşlarımıza yönelik olarak gıda yardımlarımıza devam edeceğiz. Yardımseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olan Türk Kızılayı, hayırsever vatandaşlarımız sayesinde, bolluk, bereket ve yardımlaşma Ramazan ayında da yüzlerce ihtiyaç sahibinin sofrasını bereketlendirmektedir. Türk Kızılayı her zaman halkımızın yanındadır. Bizlere destekleri ile güç veren vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.