Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Yıllardır Soma Devlet Hastanesi’nde Kadın Doğum Uzmanı olarak hizmet veren ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Dr. İlhan Bostan’ın adı Soma ilçe devlet hastanesinde ölümsüzleştirildi.
Yıllardır Soma Devlet Hastanesi’nde Kadın Doğum Uzmanı olarak hizmet veren ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Dr. İlhan Bostan’ın adı Soma ilçe devlet hastanesinde ölümsüzleştirildi. Soma Devlet Hastanesi yönetiminin kararıyla Kadın Doğum Servisi’ne adı verilen İlhan Bostan 29 Haziran 2018 tarihinde Antalya’da yaşamını yitirmiş Antalya Kurşunlu Kent Mezarlığına defnedilmişti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan; “Hastanemize ve ilçemize yaklaşık 34 yıl hizmet etmiş ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. İlhan Bostan’ın anısını yaşatmak amacıyla hastanemizin Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisine bakanlığımızın onayını alarak “Op. Dr. İlhan Bostan Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi” adını verdik. Rahmetli ilhan Bostan ile birlikte çalışma şansım olmadı ancak vefatı öncesinde ve sonrasında hakkında çok olumlu ve güzel şeyler dinledim.Adının yaşayacak olması yakınları ve sevenleri adına gurur verici bir durumdur.Hastanemize ve Somamıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.