Narkotik Fırtınası: 3 Ayda 1456 Şüpheli Yakalandı, Tonlarca Zehir Ele Geçirildi!

Narkotik Fırtınası: 3 Ayda 1456 Şüpheli Yakalandı, Tonlarca Zehir Ele Geçirildi!
Yayınlama: 02.04.2026
35
A+
A-

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucuya karşı yürüttüğü kapsamlı operasyonlarla suç şebekelerine adeta nefes aldırmadı. Akhisar, Salihli, Soma ve Turgutlu’daki narkotik birimlerinin koordineli çalışmalarıyla 1 Ocak – 31 Mart 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda dikkat çeken sonuçlar elde edildi.

Üç aylık süreçte toplam 1200 olay meydana gelirken, 1456 şüpheli şahıs yakalandı. Bu kişilerden 268’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, çeşitli suçlardan aranan 409 kişi de yakalanarak adalete teslim edildi.

Operasyonlar kapsamında ele geçirilen uyuşturucu ve suç unsurları ise mücadelenin boyutunu gözler önüne serdi. Ekipler tarafından 232 bin 544 adet sentetik ecza hap, 2 kilo 312 gram esrar, 2 kilo 346 gram metamfetamin, 1216 gram bonzai hammaddesi, 1771 gram bonzai, 703 gram skank, 670 gram kokain ve 2336 adet ecstasy maddesi ele geçirildi.

Ayrıca suçtan elde edildiği değerlendirilen 317 bin 695 TL nakit para ile birlikte 16 çeyrek altın, 1 yarım altın ve 1 gram altına da el konuldu. Operasyonlarda 28 ruhsatsız tabanca, 6 ruhsatsız tüfek, 138 adet fişek ve 17 hassas terazi ele geçirilmesi dikkat çekti.

Manisa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurgulayarak, halkın huzur ve güvenliği için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.