Özkan’dan Kadınlar Günü Kahvaltısı

Özkan’dan Kadınlar Günü Kahvaltısı
Yayınlama: 11.03.2019
2
A+
A-

Ak Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Davette Restaurat ve Cafe’de bayanlar için bir kahvaltı düzenledi.

Mehmet Ali Özkan ve eşinin yer aldığı kahvaltı programına Soma İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş. Belediye Başkanı Ali Tulup,Belediye Başkan Yardımcısı Sabır Tuna,  Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, MHP ilçe Başkanı Adem Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ayla Tekin, İlçe Müftüsü Sıddık Durmuş, Ak Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları, MHP Kadın Kolları, STK temsilcileri  eşleri ile birlikte katıldı.

Kahvaltı programında Konuşan Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan’a ve eşine bu anlamlı etkinliği düzenledikleri için teşekkür etti. Başkan Tulup Kadınların toplum içindeki önemine vurgu yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Ak Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan siyaseti bir kenara bırakarak güzel bir etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Özkan, Bizleri yetiştiren ve bu günlere ulaşmamızda emeği olan başta annem ve eşim olmak üzere tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyorum” dedi. Özkan,”Türk tarihinde Kadının önemli bir yeri ve rolü vardır. Geçmişe dönüp baktığımızda Türk kadınının Milli mücadelede, kültür ve sanatta, eğitimde önemli bir yeri olduğunu görüyoruz. Hatta kahramanlık destanlarına konu olan ismini tarih ile birlikte yaşatan kadınlarımız vardır. Bunun en yakın örneğini 15 Temmuzda darbecilere tek başına direnen örnek ve kahraman kadınlarımız görmek mümkündür” dedi.

Ak Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan Program sonunda davete katılan bütün bayanlara Karanfil ve Gül takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.