Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Soma Nakliyeci Kooperatifi gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurul toplantısında mevcut yönetim güven tazeledi. Üyelerin yoğun katılımıyla yapılan genel kurulda, kooperatifin mali durumu ve planlanan faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.
Toplantının açılış konuşmasının ardından, kooperatife verdiği katkılar ve hizmetlerinden dolayı Avukat Özgür Aydın’a plaket takdim edilerek teşekkür edildi.
Genel kurulun seçim maddesinde ise mevcut başkan Hüseyin Bezirgan liderliğindeki yönetim kurulu, seçime tek liste ile girdi. Yapılan oylama sonucunda üyelerin desteğini alan mevcut yönetim, görevine devam etme kararı aldı.
Kooperatif yönetimi, alınan kararların Soma Nakliyeci Kooperatifi ve tüm üyelere hayırlı olmasını temenni etti.

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot