Soma Ticaret Odasına büyük onur

Soma Ticaret Odasına büyük onur
Yayınlama: 21.08.2017
5
A+
A-

Soma Ticaret Odasına büyük onur
Soma Ticaret ve Sanayi Odası, Başkan Işık ile Avrupa standartlarında hizmet veren beş yıldızlı oda olduğunu denetim sonucunda akredite olarak bir kez daha kanıtlamış oldu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Oda Sistemlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi kapsamında; Soma Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Denetimi gerçekleştirildi.
Türk Loydu Baş Denetçisi Ayşe Nur Atay tarafından gerçekleştirilen denetim sonucunda 2015 yılında Akredite olan Soma TSO’nun Avrupa Standardlarında hizmet veren beş yıldızlı oda olduğu bir kez daha tescillendi.
Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık “Yönetim Kurulumuz ve personelimizin elbirliği ile, yoğun çalışmalar sonucunda, Akreditasyon belgesini bir kez daha almaya hak kazandık. Bu çerçevede her zaman önceliğimiz, Soma TSO üyelerine sinerjisi yüksek personelimizle, birlik içinde en iyi hizmeti verebilmek, Odamızın iş dünyası nezdindeki saygınlığını arttırmaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.