SU FATURALARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

SU FATURALARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
Yayınlama: 26.06.2020
7
A+
A-

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, canlı yayında su faturalarıyla ilgili açıklamada bulundu.

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, canlı yayında su faturalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Başaran’ın açıklamaları Manisahaberleri.com YouTube kanalından canlı olarak aktarıldı. MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, su faturaları ile ilgili yaşanan sorunları açıklamaya çalıştı. Başaran, gazetecilere faturalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Canlı yayın anbean Manisahaberleri.com YouTube kanalından yayınlandı.

FATURALAR TEMMUZ’DA NORMALE DÖNECEK

Başaran açıklamasında, “Haziran ayı bir mahsup ayı hep öyle düşünün. Nisan ve Mayıs ayında kullanılan, tüketilen; ancak mahsup edilemeyen faturaların yüzde 75’ini almak sebebimiz de mahsup edilemeyen kısmını Haziran’da alıyoruz ve bitiyor. İsteyen 2 taksitle ödeyebilir, bitiyor. Temmuz ayında zaten normal fatura düzenine geçeceğiz. Görecekler herkes faturasını. Ben özellikle rica ediyorum. Lütfen herkes faturasını eline alsın, faturasına baksın. O gelen faturası ile sayacındaki rakamı da görsün istiyorum özellikle.

Yani tüketimine, sayacın okunduğu o günü belli faturalar.

O tarihe bir baksın bugüne bir baksın, ikisi arasında kaç metreküp su tüketmiş onu bile çıkartabilir. Yani kendisi bile görebilir” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.