Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Anahtar Parti Soma İlçe Başkanı Timur Aka, Soma Belediyesi’nin personel alım süreçlerine ilişkin yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Belediyenin işe alım duyurularını yeterince şeffaf bir şekilde paylaşmadığını belirten Aka, özellikle gençlerin ve iş arayan vatandaşların bu tür ilanlara ulaşmakta zorlandığını ifade etti.
Aka, belediyenin sosyal medya ve basın yayın kanallarında sosyal etkinliklere sıkça yer verdiğini, ancak iş ilanlarının aynı şekilde duyurulmadığını vurguladı. Belediyenin personel ilanlarını yalnızca İŞKUR üzerinden ve kısa süreli olarak yayımlamasına tepki gösteren Aka, bu yaklaşımın adil olmadığını dile getirdi.
Anahtar Parti Soma İlçe Başkanı Timur Aka yaptığı açıklamada, “Soma Belediyesi’nin düzenlediği şirin etkinlikleri, konserleri ya da sosyal faaliyetleri Basın Yayın ve Sosyal Medya platformlarında sıkça görebiliyoruz. Fakat bu kadar hayati önem taşıyan bir iş ilanını ne belediyenin sosyal medya hesaplarında ne de resmi duyuru kanallarında görebildik. Sonrasında çıkıp ‘İŞKUR sayfasında yayımlandı’ deniliyor. Altına savunucu yorumlar da gelir elbet. Ama doğruya doğru, yanlışa da yanlış demeliyiz. Bu tür ilanlar gizlenmemeli, saklanmamalı ve bu kadar kısa süreli olmamalı. Kimse duymadan, bilmeden oldubittiye getirilmemeli” dedi.