Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Somaspor’un Gürcü golcüsü Toma Tabatadze, haftasonu oynanacak Orhangazi Belediyespor maçında da ağları havalandırarak, sezon sonu Somaspor forması altında şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.
Niğde Belediyespor, Bartınspor, Aralıklı 1961, Afjet Afyon, Kurtuluşspor ve Serik Belediyespor’da forma giyerken BAL’da üç kez şampiyonluk sevinci yaşayan Gürcü golcü Toma Tabatadze, dördüncü şampiyonluğunu Somaspor forması altında yaşamak için çalışıyor.
Kısa sürede Somalı taraftarların sevgilisi haline gelen golcü futbolcu, hafta sonu oynanacak Orhangazi Belediyespor karşılaşmasında da ağları havalandırarak, taraftarına güzel bir galibiyet hediye etmek istiyor.
HEDEF ŞAMPİYONLUK
Soma^Ya şampiyonluk yaşamak için geldiğini aktaran Toma Tabatadze; “Somaspor, hedefleri olan bir takım. Bizde, her sene kafaya oynayan ancak bir türlü istedikleri hedefe ulaşamayan camiaya katkı sağlamaya geldik. Son üç sezondur şampiyonluk yaşıyoruz. Amacımız bu sezon da 4.şampiyonluğumuzu Somaspor forması altında gerçekleştirmek.. Tüm enerjimizi bu yönde sarf edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.’’dedi.
ORHANGAZİ BOŞ GEÇMEYECEĞİM
Seyirci ve saha avantajını en iyi şekilde kullanarak ligde 2’de 2 yapmak istediklerini söyleyen Toma; “taraftarlarımızı hafta sonu stada davet ediyorum. Tribünleri doldurarak takımımıza destek olsunlar. Buradan taraftarımıza ve yöneticilerimize söz veriyorum, Orhangazi karşısında da elimden gelenin fazlasını yaparak taraftarımıza galibiyet sevinci yaşatacağız” dedi.
HEDEFİMİZ BELLİ…ŞAMPİYONLUK
Çalışmalarını salonda sürdüren Somaspor’da bazı eksikliklerin bulunduğunu söyleyen Somaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır; “Bu hafta Orhangazi Belediyespor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Rakibimizin durumu her ne kadar iyi olmasa da, biz buna bakmıyoruz. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şu aşamada takımımız istediğimiz seviyede değil. Oyuncularımızın eksiklikleri var. 5-6 hafta sonra takımımız istediğimiz düzeye gelecek, bunun sonucunu da sahaya yansıtacaktır. Bu ligde etkili bir takım haline geleceğiz.
Bu anlamda önümüzdeki maç bizim için önemli. Bir hedefimiz var, bizim için içeride-dışarıda oynamak fark etmiyor. Biz, puan ve puanları toplayarak ligde rahatlamayı istiyoruz. Taraftarlarımızı da maça davet ediyoruz. Gelip takımımızı desteklerlerse inanıyorum ki sahadan en iyi sonucu alarak ayrılabiliriz” dedi.